Complexul Perla Venusului - Valuri de relaxare

Ia o pauză de la rutina de zi cu zi și lasă-te purtat de val până în Venus! Aici te vom aștepta pe o plajă mare, perfectă ca tu și familia ta să petreceți timp de neuitat. De ce să ne vizitezi? Iată câteva motive:

1. Stațiunea este un colțișor liniștit de mare

STAȚIUNEA VENUS (ce poartă chiar numele Zeiței Frumuseții) se află în partea sudică a litoralului românesc, la doar 3 kilometri de Mangalia și aproximativ 42 de kilometri de Constanța.

Aceasta este dominată de o vegetație bogată, fiind locația perfectă în care va puteți relaxa la soare, simți briza și înnota în marea liniștită.

2. Plajă întinsă, cu nisip fin

Întinsă pe o distanță de aproximativ 7000mp, plaja Complexului Perla Venusului este brăzdată de golfuri care intră adânc în țărm. Trei astfel de golfuri împart plajă Venus în sectoare înguste.

În această zona izvoresc ape minerale sulfuroase hipotermale, captate și utilizate pentru dușuri terapeutice. Pe toată lungimea sa, plaja este acoperită cu nisip fin, iar pe anumite sectoare este amenajată cu șezlonguri și umbrele.

Image Image

3. Cazare la standarde înalte

Îți punem la dispoziție Complexul Perla Venusului pentru cazare chiar la malul mării! Camerele sunt spațioase, potrivite atât pentru familii, cât și pentru cupluri sau găști de prieteni veniți pentru diștracție. Iată variantele de cazare:

 • HOTEL PERLA VENUSULUI 2** vă pune la dispoziție 27 de camere care sunt structurate astfel:
 • 10 camere la parter, 5 camere cu vedere la mare și 5 camere cu vedere spre parcare (FĂRĂ BALCON); Un pat dublu (160/200) și un fotoliu extensibil.
  10 camere la etajul 1, 5 camere cu vedere la mare, 5 camere cu vedere spre parcare, (CU BALCON). Un pat dublu (160/200) și un fotoliu extensibil.
  7 camere la mansardă, fără balcon, un pat dublu(160/200) și un pat simplu (90/200).
  Etaj: 10 camere, dotate cu LED TV/cablu, grup sanitar propriu, aer condiționat, minibar/răcitor, balcon, un pat matrimonial și o canapea extensibilă, ce se poate transforma în pat simplu.
  Camerele de la etaj sunt poziționate astfel: 5 camere cu vedere spre mare și 5 camere cu vedere spre parcare
  Mansardă: 7 camere, dotate cu LED TV/cablu, grup sanitar propriu, aer condiționat, minibar/răcitor, un pat matrimonial și un pat simplu.

 • CASA TWINS 3*** - vă pune la dispoziție 30 de camere structurate astfel:
 • 10 camere VIP la etajul 1, 33mp, toate cu vedere exclusivă la mare, cu balcon. Beneficiază de un pat matrimonial 200/200 și un fotoliu extensibil.
  10 camere STANDARD la mansardă cu vedere spre mare, fără balcon, 15mp, cu un pat dublu 160/200 și un fotoliu extensibil.
  10 camere STANDARD la mansardă cu vedere spre parcare, fără balcon, 15mp, cu un pat dublu 160/200 și un fotoliu extensibil.
  Rezervările se pot face online sau la telefonic la 0747338164 ( de luni până vineri, inclusiv între orele 10.00 – 17.00), precum și prin e-mail la adresa perla_venusului@yahoo.com / rezervari@perla-venusului.ro

4. Complexul Perla Venusului vă pune la dispoziție un restaurant cu circuit închis doar pentru cei cazați, o terasă acoperită cu linie de auto-servire și bar și o terasă exterioară spre plajă. Meniul este unul complex, perfect pentru toate gusturile.

Zona restaurant vă pune la dispoziție preparate delicioase în regim autoservire. Turiștii pot servi masa chiar la malul mării într-una dintre terasele exterioare sau, în serile răcoroase, în sala de mese interioară.
Aceasta din urmă are o capacitate de 350 de locuri, fiind folosită și pentru evenimente sau conferințe. Meniul este unul complex, perfect pentru toate gusturile!

5. Bazele de tratament - remedii pentru numeroase boli

Renumele stațiunii Venus, ca și stațiune de tratament se datorează în mare parte și faptului că aceasta beneficiază de factori terapeutici naturali extrem de utili în ameliorarea diferitelor afecțiuni. Datorită așezării geografice, din pământul stațiunii izvorăsc ape termale minerale sulfuroase hipotermale captate și utilizate cu ajutorul dușurilor amenajate, situate între Venus și Saturn.

Din pământul stațiunii izvorăsc ape minerale sulfuroase hipotermale care pot vindeca afecțiuni precum: spondiloză cervicală, dorsală și lombară, stări posttraumatismale, anemie secundară, rahitism, boli ale pielii și o serie de boli ginecologice, etc.
Efecte terapeutice au și razle esoarelui, apa mării și chiar briza - toate pot ajuta la vindecarea unor boli de piele, afecțiuni respiratorii sau probleme ale aparatului locomotor.

6. Distracție la malul mării

Turiști veniți în vacanță nu au timp să se plictisească în camera de hotel, iar noi ne asigurăm de asta! După plajă sau chiar în timpul ei, poți beneficia din plin de oportunități diverse de distracție.
Agrement acvatic - turiștii se pot plimba cu ambarcațiuni diverse sau pot lua lecții de scuba diving de la instructori foarte bine pregătiți. Iar celor cazați la noi, punem la dispoziție un teren de tenis de câmp cu zgură. Așadar, pregătește-ți reverul!
Pentru micuții dornici de distracție, pe plaja de lângă hotel organizăm spectacole, sesiuni de jocuri, competiții cu premii, colorăm, dansăm și ne distrăm!
De asemenea, este deschis un parc de distracții la intrarea dinspre Mangalia.
Destule motive ca să ne vizitezi? :)

Image Image

REZERVA O CAMERA ACUM!

Verifica disponibilitatea camerelor, si rezerva vacanta ta la malul marii chiar acum!